BL-myymälätuotteet

Näyttävä, monipuolinen ja yhtä lailla ammattilaista kuin harrastelijaakin palveleva myymäläkokonaisuus.

BL-tuotelinja tarjoaa yleisimmin kysyttyjä, ammattilaisten hyväksymiä tarvikkeita kätevissä ja käyttäjäystävällisissä blisterpakkauksissa.

Monesti asiakkaalla on ostoksille tullessaan varastotuotteeseen verrattava malli mukanaan. Perinteisiä pahvirasioita on hankala saada siististi avattua ja suljettua. Availlessa vahingoittunutta pakettia ei puolestaan ole mukava tarjota enää seuraavalle asiakkaalle. Blisterissä pienimmätkin osat ovat selkesti näkyvillä. Vertailu on helppoa ja asiakas löytää etsimänsä.

BL_01   BL_02

Laajasta BL-valikoimasta löytyvät muun muuassa asennustarvikkeet ja liittimet, sulakkeet, katkaisijat, polttimot, osasarjat, valaisimet, johdot, pistokkeet ja rasiat, pyyhkijäsulat, sekä venetarvikkeet.

Myös valmiita osasarjakokonaisuuksia on koostettu. Siinä missä vesitiiviitä liittimiä esimerkiksi myydään useamman kappaleen tukkupakkauksissa jokainen osa erikseen, on yhteen blisteriin pakattu uros- ja naaraspuoliset liittimet tarvittavine lisäosineen. Etenkin kuluttaja-asiakkaat arvostavat sitä, että kaikkia osia on riittävä määrä, eikä mitään ylimääräistä tarvitse ostaa.

Jokaisen blisterpakkauksen takaa löytyvät tuotetiedot ja viivakoodi.

 

 

BL