SEEKER™

Monipuolisen valaisinvalikoimamme perustana on kaksi vahvaa brändiä: Sae ja Seeker™.

Seeker™ nousi lisävalojen kärkikastiin syksyllä 2015 voitettuaan uutena tulokkaana Tekniikan Maailman lisäkaukovalojen jättivertailun (TM 21/15). Täydet viisi tähteä ja vertailun paras arvosana eivät jättäneet sijaa selittelyille. SEEKER20:n menestys ei kuitenkaan ollut määränpää, emmekä jääneet sen hehkuun lämmittelemään. Se oli välietappi, joka kertoi valitun tien olevan oikea.

Menestyksen myötä alkoi Seekerin ja rallin monikertaisen Suomen mestarin Juha Salon yhteistyö. Salolta saadun arvokkaan asiantuntijapalauteen ja parannusideoiden avulla alkoi rakentua Seekerin seuraava sukupolvi. Testivoittajaa runsaasti päivittävä SeekerX oli ensiesittelyssä Frankfurtin Automechanica messuilla syyskuussa 2016 ja herätti runsaasti mielenkiintoa. Salo pääsi jo ennakkoon testaamaan uutuusvaloja elokuun lopulla järjestetyssä Turku-rallissa. Ajettuaan heti ensimmäisellä pimeällä erikoiskokeella pohja-ajan, mestari kehui SeekerX:ien olevan parhaat lisävalot joita hänellä on ikinä ollut.  Loka-joulukuun 2016 Ja-Uutisissa esitellään SeekerX:t ja onnitellaan Saloa nyt jo kymmenennen Suomen mestaruuden johdosta.  Kevään 2016 Ja-Uutisista löytyy hieman runsassanaisempi esittely Juha Salosta. 

seeker_kapea_05

Ratamoottoripyöräilyssä mainetta niittäneiden Mika ja Vesa Kallion menestysten takana olevan Kallio Racingin yleisökyydityspyörä teipattiin myös kesäkuussa 2016 Seekerin väreihin. Virtaviivaisen tyylikkäällä kaksipaikkaisella pääsevät halukkaat huimapäät kokemaan vauhdin hurmaa mestarin viemänä. Tästä kertoo lisää elo-syyskuun 2016 Ja-Uutiset.

Syksyn 2016 päivitysversio lisä- ja työvaloluettelosta esittelee valolinjastomme tuoreimmatkin uutuudet. Syksyllä 2016 aukesi myös ajankohtaisuuden aallonharjalla päivittyvä sivustomme ledvalot.pro. Tervetuloa tutustumaan!

Seeker_Salo    Seeker_Kallio_02